Baton de casa in foi de napolitana
Baton de ciocolată de casă în foi de napolitană
Gustul copilăriei!
Un produs de patiserie manuală, ce ne aminteşte de gusturile savurate în copilărie.
Este un produs natural, fără conservanţi sau aditivi, fără coloranţi artificiali.
Termen de valabilitate: se păstrează bine timp de 6 luni în ambalajul original, în loc uscat şi răcoros.
Compozitie: foi de napolitană, lapte praf, grăsimi vegetale, cacao, zahăr, apă.
Valori nutriţionale la 100 g:
Valoare energetică - 457,76 Kcal.
Grăsimi - 11,22 g.
Acizi graşi saturaţi - 6,49 g.
Glucide - 68 g.
din care Zaharuri - 53,31 g.
Proteine - 9,42 g.
Sare - 0,63 g.
Cum le producem
Maestrul nostru patiser pregăteşte ciocolata de casă din ingrediente naturale. Cand masa de ciocolată se răceşte dar este modelabilă, o toarnă în formă peste o foaie de napolitana la o grosime stabilită după care o acoperă cu o altă foaie de napolitana şi o lasă să se odihnească.
Se taie la mărimea stabilită pentru gramaj şi se ambalează individual.
Deşi pare un proces simplu, atenţia necesară şi experienţa patiserilor este cheia rezultatului final.