Covrigei cu cascaval

Covrigei cu caşcaval

Mereu clasic! Un produs de patiserie manuală, direct din bucătăria bunicii!

Se produce cu glazură de ou pentru un luciu sporit, şi caşcaval. Este un produs natural, fără conservanţi sau aditivi și fără coloranţi artificiali.

Ingrediente: făină albă de grâu, ou, grăsime vegetală, chimion, caşcaval, sare, oţet, ameliorator, drojdie, apă.

Termen de valabilitate: se păstrează bine timp de 6 luni în ambalajul original, în loc uscat şi răcoros.

Valori nutriţionale la 100 g:

Valoare energetică - 596,16 Kcal.
Grăsimi - 29,88 g.
Acizi graşi saturaţi - 12,13 g.
Glucide - 56,34 g.
din care Zaharuri - 2,86 g.
Proteine - 8,32 g.
Sare - 1,26 g.


Cum îi producem

Maestrul nostru patiser se ocupă de compoziţia aluatului. După ce aluatul este gata preparat, este întins pe blat de lemn şi se decupează forma specifică de covrigel cu o ştanţă special construită. Se aşează pe tăvi pentru coacere şi se dau cu un strat subţire de galbenus de ou. Se presară cu caşcaval ras şi se dă la cuptor.

Fiind un produs făcut de mână, se bucură de toată atenţia echipei noastre.

Este copt în cuptoare de ultima generaţie pentru a avea un control bun al produsului final.