Baton Duo

Baton de ciocolată de casă

O reţetă „Duo” ce ne amintește de gustul copilăriei!

Un produs de patiserie manuală ce ne aminteşte de gusturile savurate în copilărie.
Este un produs natural, fără conservanţi sau aditivi, fără coloranţi artificiali, dintr-o combinaţie egală de ciocolată albă şi ciocolată clasică de casă.

Termen de valabilitate: se păstrează bine timp de 6 luni în ambalajul original, în loc uscat şi răcoros.

Compozitie: lapte praf, grăsimi vegetale, cacao, zahăr, apă.

 

Valori nutriţionale la 100 g:

Valoare energetică - 457,76 Kcal.
Grăsimi - 11,22 g.
Acizi graşi saturaţi - 6,49 g.
Glucide - 68 g.
din care Zaharuri - 53,31 g.
Proteine - 9,42 g.
Sare - 0,63 g.


Cum le producem

Maestrul nostru patiser pregăteşte cele 2 tipuri de ciocolată din ingrediente naturale. Cand masa de ciocolată se răceşte dar este modelabilă, se toarnă în tăvi, în cele două straturi la o grosime stabilită şi se lasă să se odihnească. Se taie la mărimea stabilită pentru gramaj şi se ambalează individual.

Deşi pare un proces simplu, atenţia necesară şi experienţa patiserilor este cheia rezultatului final.