Despre Noi

De la Neamu – este brandul sub care FAN RIN RRS S.R.L. este prezentă pe piața produselor de patiserie, prin lanțuri mari de distribuție națională de peste 20 de ani.

Compania își desfășoară activitatea în vestul României în orașul Deta, un oraș mic cu 6.500 de locuitori, un oraș așezat în câmpia joasă a râului Bârzava. Un oraș tipic bănățean cu un melanj de etnii, culturi și meșteșuguri, loc de conviețuire pașnică dea-lungul întregii sale istorii. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Deta)

Fiind o firmă de familie, manageriată de domnul Ilie Neamu, compania a investit cu mândrie în comunitatea locală în decursul anilor, prin asigurarea de locuri de muncă, cursuri de calificare a personalului, și tehnologizare.
Astfel alături de noi lucrează în clipa de față o echipă de oameni care pot să-și împlinească visele, să-și crească copiii în liniște si să se bucure de o viață mai bună.

Sperăm să vă bucure produsele noastre. Sunt făcute cu drag, ca și în casă, manual, produse pe care ne străduim să le facem cât mai bune și sănătoase din ingrediente naturale fără conservanți, aditivi și fără coloranți artificiali.

Ne bucură că prin activitatea noastră putem sa ajutăm la dezvoltarea comunității locale din Deta, oraș care ne-a devenit casă, comunitate și loc drag în care ne petrecem viața.