Griliaj

Griliaj

O reţetă clasică şi totuşi atât de actuală!

Un produs de patiserie manuală, mereu actuală.
Conform reţetei, conţine arahide prăjite sau alune în cremă de zahăr ars.
Este un produs natural fără conservanţi sau aditivi, fără coloranţi artificiali.

Ingrediente: foi de napolitane, ouă, alune, grăsime vegetală, biscuiţi, zahăr.

Termen de valabilitate: se păstrează bine timp de 6 luni în ambalajul original, în loc uscat şi răcoros.

 

Valori nutriţionale la 100 g:

Valoare energetică - 443,11 Kcal.
Grăsimi - 8,65 g.
Acizi graşi saturaţi - 3,12 g.
Glucide - 71,92 g.
din care Zaharuri - 37,65 g.
Proteine - 8,62 g.
Sare - 0,17 g.


Cum le producem

Maestrul nostru patiser se ocupă de crema de umplutură din caramel. După ce crema este gata, o toarnă în forma cadru peste un strat de foi de napolitane, strat după strat. Se acoperă cu un nou strat de foi de napolitane la final şi se lasă să se răcească.

Fiind un produs făcut de mână, se bucură de toată atenţia echipei noastre.