Albinuta

Prăjitură cu foi cu miere de albine "Albinuța"- disponibilă curând!

O reţetă clasică dar foarte apreciată!

Un produs de patiserie manuală, mereu actuală.
Conform reţetei, conţine foi cu miere de albine si o cremă cu griș cu lapte, esență de lămâie şi gem.
Este un produs natural fără conservanţi sau aditivi, fără coloranţi artificiali.

Ingrediente: făină albă de grâu, margarină, zahăr, bicarbonat de sodiu, miere, lapte, gris, esență lămâie, gem.

Termen de valabilitate: se păstrează bine timp de 3 luni în ambalajul original, în loc uscat şi răcoros.


Cum le producem

Maestrul nostru patiser se ocupă de crema de umplutură. După ce crema este gata, o toarnă în forma cadru peste un strat de blat copt dinainte. Se acoperă cu un nou strat de blat şi apoi se aşterne un strat de gem. Un nou strat de blat încheie prăjitura care la final se pudrează cu zahăr.

Fiind un produs făcut de mână, se bucură de toată atenţia echipei noastre.