Saratele cu cascaval
Sărăţele cu caşcaval
Un produs de patiserie manuală apreciat de clienţii noştri, o bucurie crocantă.
Este un produs natural fără conservanţi sau aditivi, fără coloranţi artificiali, iar gustul specific este dat de calitatea ingredientelor folosite.
Ingrediente: făină albă de grâu, ou, grăsime vegetală, cașcaval, sare, chimion, oţet, ameliorator, drojdie, apă.
Termen de valabilitate: se păstrează bine timp de 6 luni în ambalajul original, în loc uscat şi răcoros.
Valori nutriţionale la 100 g:
Valoare energetică - 539,33 Kcal.
Grăsimi - 31,68 g.
Acizi graşi saturaţi - 13,03 g.
Glucide - 52,73 g.
din care Zaharuri - 3,59 g.
Proteine - 10,81 g.
Sare - 1,31 g.
Cum le producem
Maestrul nostru patiser se ocupă de aluat. După ce aluatul este gata preparat, se întinde până la o grosime stabilită pentru a fi tăiat. Baghetele rezultate se aşează pe tavă pentru coacere şi se dau cu ou peste care se presară caşcaval ras.
Fiind un produs făcut de mână, se bucură de toată atenţia echipei noastre.