Baton de casa

Baton de ciocolată de casă

Gustul copilăriei!

Un produs de patiserie manuală ce ne aminteşte de gusturile savurate în copilărie.
Este un produs natural, fără conservanţi sau aditivi și fără coloranţi artificiali.

Termen de valabilitate: se păstrează bine timp de 6 luni în ambalajul original, în loc uscat şi răcoros.

Compozitie: lapte praf, grăsimi vegetale, cacao, zahăr, apă.

Valori nutriţionale la 100 g:

Valoare energetică - 457,76 Kcal.
Grăsimi - 11,22 g.
Acizi graşi saturaţi - 6,49 g.
Glucide - 68 g.
din care Zaharuri - 53,31 g.
Proteine - 9,42 g.
Sare - 0,63 g.


Cum le producem

Maestrul nostru patiser pregăteşte ciocolata din ingrediente naturale. Cand masa de ciocolată se răceşte, dar este modelabilă, o toarnă în tăvi la o grosime stabilită şi o lasă să se odihnească.
Se taie la mărimea stabilită pentru gramaj şi se ambalează individual.

Deşi pare un proces simplu, atenţia necesară şi experienţa patiserilor este cheia rezultatului final.