Fursecuri cu gem

Fursecuri cu gem

Un produs de patiserie natural, făcut în casă, foarte apreciat de clienţii noştri.

Ingrediente: făină albă de grâu, grăsimi vegetale, aromă de lămâie, zahăr, gălbenuş de ou.

Este disponibil umplut cu diferite gemuri de fructe:

• caise
• vişine
• căpşuni
• fructe de pădure
• zmeură
• prune

Poate fi servit la evenimente speciale, la cafea sau oriunde un mic desert vă aduce o clipă plăcută în viaţă.

Fiind natural, produs fără conservanţi sau aditivi, fără coloranţi artificiali, termenul de valabilitate este de 6 luni de la data producţiei şi este dat de calitatea ingredientelor naturale folosite.

Se păstrează bine în timp în ambalajul original, în loc uscat şi răcoros.

 

Valori nutriţionale la 100 g:

Valoare energetică - 481,48 Kcal.
Grăsimi - 14,92 g.
Acizi graşi saturaţi - 6,27 g.
Glucide - 72,58 g.
din care Zaharuri - 23,41 g.
Proteine - 6,32 g.
Sare - 0,20 g.


Cum le producem

Maestrul nostru patiser se ocupă de şarjele de fursecuri. După ce aluatul este gata preparat, îl toarnă în forma specifică de coşuleţ pe care apoi îl umple cu gem. Fiind un produs făcut de mână, se bucură de toată atenţia echipei noastre.

Este copt în cuptoare de ultimă generaţie pentru a avea un control bun al produsului final, gemul trebuie să fie plăcut la gust cu o consistenţă bună fără a fi prea dens sau uscat din cauza coacerii.

making-off fursecuri gem