Covrigei de casa
Covrigei de casă
Mereu clasic! Un produs de patiserie manuală, direct din bucătăria bunicii!
Se produce cu glazură de ou pentru un luciu sporit, şi o variantă fără ou, pentru post. Este un produs natural, fără conservanţi sau aditivi și fără coloranţi artificiali.
Ingrediente: făină albă de grâu, ou, grăsime vegetală, sare, oţet, ameliorator, drojdie, apă.
Termen de valabilitate: se păstrează bine timp de 6 luni în ambalajul original, în loc uscat şi răcoros.
Valori nutriţionale la 100 g:
Valoare energetică - 596,16 Kcal.
Grăsimi - 29,88 g.
Acizi graşi saturaţi - 12,13 g.
Glucide - 56,34 g.
din care Zaharuri - 2,86 g.
Proteine - 8,32 g.
Sare - 1,26 g.
Cum îi producem
Maestrul nostru patiser se ocupă de compoziţia aluatului. După ce aluatul este gata preparat, este întins pe blat de lemn şi se decupează forma specifică de covrigel cu o ştanţă special construită. Se asează pe tăvi pentru coacere şi se dau cu un strat subţire de galbenuş de ou. Fiind un produs făcut de mână, se bucură de toată atenţia echipei noastre.
Este copt în cuptoare de ultima generaţie pentru a avea un control bun al produsului final.